Super User

Super User

Novogodišnji Bazar u OŠ Karađorđe

U holu osnovne škole „Karađorđe“ od 24. do 27.decembra u vremenu od 10 do 14 časova održaće se „Novogodišnji bazar“.U okviru bazara biće organizovana prodajna izložba na 8 štandova gde će posetioci moći da kupe predmete koje su đaci napravili u okviru projektne nastave i časovima likovnog vaspitanja a na temu Nova godina:ukrase, jelkice, svećnjake i ostale novogodišnje detalje.

Dečiji sajam “ Novogodišnji bazar – Zimska čarolija “

Dečiji sajam “ Novogodišnji bazar – Zimska čarolija “ na Šumadija sajmu u Kragujevcu u periodu od 21 do 23 decembra gde će se predstaviti preko pedeset izlagača , od zabavnih parkova, dečije konfekcije , igračaka, kreativnih i edukativnih centara, škola stranih jezika i mnogi drugi.

V medjunarodna izložba pasa svih rasa "CACIB OPLENAC" 2018

 

V medjunarodna izložba pasa svih rasa "CACIB OPLENAC" u organizaciji kinološkog društva Oplenac, održaće se u nedelju 13.05.2018 godine sa početkom od 10 časova.

Добровољно давање крви (17.05.2018 Топола)

 

Дана 17. маја 2018. године у просторијама Средње школе у Тополи, у времену од 9 до 14 часова, одржаће се акција добровољног давања крви.

Попис имовине непокретности (Топола)

На територији општине Топола отпочео је попис имовине који се врши у оквиру програма Реформа пореза на имовину.

Одржан републички фестивал Велика школска позорница

Фестивал ,,Велика ,школска позорница“ је реализован по други пут и то 20. априла и 21. априла 2018. године у сали Културног центра Топола.

Фестивал је реализован под покровитељством општине Топола у организацији Културног центра Топола.

Dobrovoljno davanje krvi (Topola 19.04.2018)

Dana 19. aprila 2018. godine u prostorijama Srednje škole u Topoli u vremenu od 9 do 14 časova održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akciju organizuje Crveni krst Topola u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije. Mole se svi sugrađani da dođu na akciju i pomognu naše najbolesnije tako što će dati krv.

Lokalni muzeji su čuvari identiteta čitave Srbije

Zorica Petrović, viši kustos istoričar Narodnog muzeja Aranđelovca

Konferencija projekta " Banatsko sunce za sve"

 

U utorak, 29. marta 2016. godine, u Maloj sali Gradske uprave, održana je početna konferencija projekta "Banatsko sunce za sve - pilot projekat za promociju i implementaciju solarne energije za zagrevanje tople vode", koji Grad Pančevo realizuje u partnerstvu sa rumunskom Opštinom Lugož, a finansiran je od strane Evropske Unije iz IPA programa prekogranične saradnje Rumunije i Srbije.
JoomShaper