Topola

Topola

U holu osnovne škole „Karađorđe“ od 24. do 27.decembra u vremenu od 10 do 14 časova održaće se „Novogodišnji bazar“.U okviru bazara biće organizovana prodajna izložba na 8 štandova gde će posetioci moći da kupe predmete koje su đaci napravili u okviru projektne nastave i časovima likovnog vaspitanja a na temu Nova godina:ukrase, jelkice, svećnjake i ostale novogodišnje detalje.

 

V medjunarodna izložba pasa svih rasa "CACIB OPLENAC" u organizaciji kinološkog društva Oplenac, održaće se u nedelju 13.05.2018 godine sa početkom od 10 časova.

 

Дана 17. маја 2018. године у просторијама Средње школе у Тополи, у времену од 9 до 14 часова, одржаће се акција добровољног давања крви.

На територији општине Топола отпочео је попис имовине који се врши у оквиру програма Реформа пореза на имовину.

Фестивал ,,Велика ,школска позорница“ је реализован по други пут и то 20. априла и 21. априла 2018. године у сали Културног центра Топола.

Фестивал је реализован под покровитељством општине Топола у организацији Културног центра Топола.

Dana 19. aprila 2018. godine u prostorijama Srednje škole u Topoli u vremenu od 9 do 14 časova održaće se akcija dobrovoljnog davanja krvi. Akciju organizuje Crveni krst Topola u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije. Mole se svi sugrađani da dođu na akciju i pomognu naše najbolesnije tako što će dati krv.

Савет за безбедност саобраћаја општине Топола у сарадњи са Полицијском станицом Топола у циљу укупне безбедности и безбедности саобраћаја поставили су безбедносне камере – видео надзор у Тополи. 

Topola je sinoć dobila najuspešniju sportistkinju i sportistu za 2015. godinu. Na svečanosti priređenoj u restoranu hotela "Oplenac", u organizaciji Sportskog saveza opštine Topola, dodeljena su priznanja najuspešnijim sportistima, sportskim kolektivima kao i specijalna priznanja zaslužnim pojedincima za doprinos u sportu na teritoriji opštine Topola u 2015. godini.
JoomShaper