Novogodišnji Bazar u OŠ Karađorđe

Friday, 21 December 2018 12:03
(0 votes)

U holu osnovne škole „Karađorđe“ od 24. do 27.decembra u vremenu od 10 do 14 časova održaće se „Novogodišnji bazar“.U okviru bazara biće organizovana prodajna izložba na 8 štandova gde će posetioci moći da kupe predmete koje su đaci napravili u okviru projektne nastave i časovima likovnog vaspitanja a na temu Nova godina:ukrase, jelkice, svećnjake i ostale novogodišnje detalje.

 Novogodišnji bazar i ostale akcije koje naša škola organizuje je zaživela i omasovila se kao posledica uvođenja projektne nastave i dečijeg preduzetništva u škole, a od prikupljenog novca od prodaje svaki štand će zarađeni novac usmeriti u kupovinu opreme za školu, humanitarne svrhe i ostalo.

 

U cilju razvijanja preduzetničkog duha kod dece i roditelja I FM radio i Agencija Braf iz Topole, podržaće bazar. I FM sa izveštavanjem i promocijama u vidu vesti i specijalnih rubrika na radiju, fotografija i vesti na društvenim mrežama i portalima a kao trajni trag i video snimcima, dok će Agencija Braf sa svojim klijentima svakom štandu održati mini edukaciju kako biti uspešan preduzetnik.

Pozivamo vas sve da svojim odlaskom na bazar i kupovinom proizvoda podržite decu odnosno našu budućnost.

Vest i foto materijal realizovan sa učiteljicama Jasnom Vuković i Smiljanom Radovanović.

Read 446 times Last modified on Friday, 21 December 2018 12:08

Post a Comment

JoomShaper